A53 – westsideproperty.hu

Az ötlet

Induló ingatlan projekthez volt szükség egy weboldalra, ami az újonnan épülő lakások értékesítését segíti.

Az igény

A Budapest központjában, az Andrássy úton épülő, budai panorámával tervezett elegáns otthonokhoz elegáns weboldalra volt szükség. A projektnek nem volt egyedi arculata, így az egyszerű logó, a színek és betűtípusok javaslata is az én feladatom volt.

A szövegeket és a szép fotókat a weboldal tulajdonosa adta, így én a tartalom láthatóvá tételén dolgoztam. Minden lakás külön oldalt kapott, az érdeklődők egy űrlapon léphetnek kapcsolatba a tulajdonossal.

A megbízás különlegessége volt, hogy kétnyelvű honlapot kértek.

Így készült

A projekt elegáns jellegéhez és az ingatlan témához kerestem Divi kinézetet (layout) és az Architecture Firm-et választottuk. Majd a megbízóval folyamatosan egyeztetve és a weboldalra szánt képes és szöveges tartalomhoz igazodva ezt formáltam egyedi megjelenésre.

A weboldal készítésében számomra új feladat volt a kétnyelvű honlap létrehozása, de a megfelelő WordPress bővítménnyel természetesen ez is könnyen ment.

Mivel üzleti célú oldalról van szó, különösen fontos volt, hogy az oldalakon rendben legyen a keresőoptimalizálás, mindenhol szerepeljenek a kiválasztott kulcsszavak és leírások.

Élesben

Az A53 weboldal 2019-ben készült el, azóta hibátlanul működik. Mivel egy viszonylag statikus, állandó tartalommal rendelkező oldalról van szó, így bőven elég kb. évente, vagy egy-egy kis tartalmi módosítással (pl. árváltozás) egy időben frissíteni a weboldalon futó szoftvert, sablont és bővítményeket.

Ha érdekel a technika

Az alábbi bővítmények segítenek abban, hogy a https://westsideproperty.hu/ weboldalon minden úgy működjön, ahogy elképzeltem. Ez természetesen nem az összes aktív bővítmény, csak az érdekesebbek:

All in One SEO

Cookie Notice & Compliance for GDPR / CCPA

Duplicate Post

Polylang

Widget for Social Page Feeds

Ha te készen állsz, én itt vagyok!

Legyen a weboldal ötletből valóság!

Írj nekem

Nyilatkozat