Webstart tanácsadás

Kell egy honlap

Merre induljak? Kihez forduljak?

Ha szükséged van valakire, aki rendet tesz a fejedben, hogy tisztán lásd, mi fontos valójában, milyen weboldal kell neked, és azt is érthetően elmagyarázza, hogy mindez a gyakorlatban hogyan valósulhat meg, akkor jó helyen jársz!

Álmodozol egy weboldalról, de hosszú ideje csak halogatod…

mert nincs, aki megfogja a kezed és a jó irányba állít a megvalósítás útján?

Jelentkezz és segítek tisztábban látni. Ennek a fél órás beszélgetésnek a végén már érteni fogod, hogy milyen lépésekre van szükség ahhoz, hogy elkészüljön a weboldalad, és világos lesz, hogy ha belevágsz, akkor mit kell most tenned.

Nem fogod már úgy érezni, hogy…

k

nincs időd erre az egészre

Lehet hogy már belekezdtél párszor, de az elején elakadtál, mert azt se tudtad, mi az a domain, milyen tárhely kellene neked és egy csomó időt vett el az, hogy próbáltál alapos döntéseket hozni.

k

túl bonyolult ez a folyamat, inkább bele sem kezdesz

Ismerősöktől azt hallottad, hogy rengeteg időt és energiát igényel egy új weboldal, és megesik, hogy soha nem készül el? Esetleg a weboldal készítők oldalait böngészve adtad fel az egészet, mert azt érezted, nem is hozzád beszélnek, a te igényeidnél jóval bonyolultabb honlapokkal foglalkoznak.

k

ciki, de azt se érted, amit a szaki kérdez tőled

Eljutottál az első ajánlatkérésig, de olyan dolgokat kérdeztek tőled, amiről fogalmad sem volt, mit jelent? Ijesztő, amikor úgy kell döntened, hogy fogalmad sincs valamiről és nem is szeretnél vele sokat foglalkozni.

k

nem vagy kreatív, nem tudod megfogalmazni, mit szeretnél

Gőzöd sincs arról, hogy beúszó képet szeretnél vagy lenyíló menüt, nem tudod, hogy hova gördüljenek a gombok, még a színekben, betűtípusokban is bizonytalan vagy. Jobb lenne, ha ezekről sem neked kellene döntened.

Jelentkezz a 30 perces INGYENES

weboldal indító tanácsadásra

Kitaláljuk, mire van szükséged

Tisztázzuk az alapokat, mi kell a te weboldaladhoz

Megválaszolom a felmerülő kérdéseidet

Mit ígérek neked?

A munkám a hobbim: kisvállalkozók és magánszemélyek álmait segítek megvalósítani egy igazán jó weboldallal.

Ilyen vagyok, amikor először beszélgetünk és később is így dolgozom:

R

lelkes

Minden új honlap egy új kreatív kihívás. Nagyon szeretem megélni azt a folyamatot, amelynek a végén elérhetővé válik a régóta tervezett, minden célnak és igénynek megfelelően működő weboldal.

R

Elérhető

Mindig időben válaszolok a kérdéseidre, és folyamatosan visszajelzek arról, hol is tartunk a közös munkában. Nem tűnök el félúton és nem passzollak le másnak, akinek az elejéről kellene újrakezdenie a weboldal felépítését. Munkanapokon rendszeresen olvasom az e-maileket, üzeneteket, elérhető vagyok telefonon és akár online meetingen is, ha egyeztetni kell.

R

egyszerű, érthető

Nem sokkollak szakmai varázsszavakkal, nem teszek fel érthetetlen, angol vagy informatikus szaknyelvű kérdéseket. Soha nem ciki azt kérni tőlem, hogy fogalmazzak még érthetőbben. Mindenre mutatok mintát, jó példát, így könnyebb lesz döntéseket hoznod.

R

Pontos, precíz

Ha megbeszélünk valamit, azt feljegyzem, és megvalósítom. Feladatlistákkal dolgozom, projektmenedzseri háttérrel minden weboldalt egy önálló projektként kezelek, vannak mérföldkövek és határidők is a folyamatban.

R

Átlátható

Mindig fogod tudni, hogy éppen milyen munka folyik a háttérben vagy éppen mire várunk, miért nem történik semmi látványos változás. Azt is szívesen megmutatom, hogy egy-egy módosítási kérésed mennyi munkaidőt vesz igénybe. Így nem lesz kérdés, hogy valóban dolgozom-e és mennyit a honlapon.

Szeretnél egy személyes beszélgetés során megismerni? Jó lenne velem átbeszélni, hogy neked vajon mire is van szükséged és mit kell tenned, hogy az elképzelt weboldal megvalósuljon?

A beszélgetés nem kötelez semmire

A konzultációt követően nem várom el, hogy megbízást adj a weboldal elkészítésére. De megígérem, hogy a beszélgetés végén jobban fogod már tudni, hogy mit szeretnél és a megvalósítás mennyi munkával és idővel fog járni.

Ha kéred, a megbeszéltek alapján egy árajánlatot is kapsz tőlem. Ez sem kötelez semmire, de segíthet eligazodni a weboldalak piacán.

Jelentkezz az ingyenes WEBSTART tanácsadásra az alábbi lehetőségek egyikén:

Hívj fel

Üzenj messengeren

Írj nekem

Nyilatkozat