Weboldal készítés

Legyen egy weboldalad…

ahol beszámolhatsz a tevékenységedről, az elért eredményeidről,

kapcsolatot teremthetsz a munkád iránt érdeklődőkkel és segítheted őket.

Bemutatkozás

Mutasd meg a világnak, ki vagy és mivel foglalkozol.

Szakmai anyagok

Segítsd követőidet hasznos információkkal, tanítsd és szórakoztasd őket letölthető anyagokkal.

Galéria

Mutasd be fotókon a kínált terméket, szolgáltatást, a munkádat és azt a környezetet, ahol dolgozol.

Kapcsolatteremtés

Tedd lehetővé az érdeklődőknek, hogy könnyen elérjenek és csatlakozzanak hozzád.

Blog

Indíts saját blogot és töltsd meg érdekes tartalommal. Legyél a témád szakértője.

Hírlevél sorozat

Segíts feliratozóidnak, hogy támogatásoddal fejlődjenek és tanácsaiddal tedd könnyebbé az életüket.

Bejelentkezés

Könnyítsd meg ügyfeleidnek az időpontfoglalást, eseményre jelentkezést.

Vásárlás

Nyiss online webáruházat és tedd elérhetővé termékeidet, szolgáltatásodat.

Videók

Mutasd be a munkádat. Mesélj, taníts és szórakoztass.

Online kampány

Támogasd az aktuális projektedet egyedi tájékoztató landoló oldallal.

GYIK

Könnyítsd meg a látogatók dolgát és a saját munkádat egy jól összeállított Kérdések-Válaszok gyűjteménnyel.

Közösségi média

Népszerűsítsd közösségi oldalaidat, kapcsold össze online marketing csatornáid.

Segítek neked, hogy az ötletből valóság legyen

Van már weboldalad?

Kíváncsi vagy, hogyan látja egy látogató a jelenlegi honlapod? Jó lenne egy szakértő tanácsát hallani, milyen változtatásokra van szükség?

Kérd az ingyenes gyorsjelentés szolgáltatást működő weboldaladról.

Bízd rám a weboldalad!

R

Domain regisztráció, tárhely beállítás

R

A honlap arculatának kialakítása

R

Új honlap tartalmi, szerkezeti tervezése

R

A honlap elkészítése WordPress rendszerben, Divi sablonnal

R

Az új oldal feltöltése tartalommal

R

Speciális funkciók beüzemelése

R

Mobilbarát nézet kialakítása

R

Keresőoptimalizálás beállítása

R

Statisztikai követőkód beágyazása

Sokan sokfélék vagyunk, így a weboldalak elkészítésének folyamatában is változatos együttműködési gyakorlatot igénylünk.

Ehhez igazodva 3 együttműködési mód közül választhatsz.

Weboldal készítési módszerek

Az induló árak egy átlagos, modern, kereső- és mobilbarát weboldal alapvető működését tartalmazzák, amibe beletartoznak a következők: egyedi oldalak, galéria, blog, kapcsolati űrlap, térkép, beágyazott tartalom.

Minden speciális funkció, ami külön programozást, egyedi bővítményt és beállítást igényel, emeli az itt feltüntetett árat.

A weboldal készítésére minden esetben egyedi árajánlat készül a pontos igények figyelembevételével.

Valami egyszerűbbet keresel?

Ha úgy érzed, neked csak egy alapvető információkat adó, egy oldalas honlapra van szükséged, lehetőleg gyorsan, és nincs időd az egésszel sokat foglalkozni, ebben is tudok segíteni.

Induló ötlet vagy vállalkozás számára sokszor elegendő egy alap weboldal. Ha éppen ezt szeretnéd, ez a kedvező árú lehetőség neked szól:

Kontroll

Ebben az esetben a weboldalad minden részletében éppen olyan lesz, amilyennek te megálmodtad.

A közös munkafolyamatban te adod a tartalmat és a pontos mintát (ez lehet konkrét arculati terv vagy mintaweboldal), én pedig a szerkesztőfelületen úgy építem fel a honlapot, hogy minden részletében a mintához hasonlítson. Ilyenkor gyakorlatilag egy egyedi weboldal készül, bár a kezdetén kiindulhatunk egy választott sablonból, amit a folyamatos egyeztetés során a te ízlésedre formálunk.

A Klasszikus weboldal tervezéséhez képest ez a változat jóval több egyeztetéssel és módosítással jár, ezért az induló ár is magasabb.

Klasszikus

A weboldalak többsége ezzel a módszerrel készül: megbízóként vannak elképzeléseid és meg tudod fogalmazni, milyen célú és külsőre milyen jellegű honlapot szeretnél.

Az egyeztetést követően mutatok neked legalább 5 különböző kinézetet, ami az elképzeléseidhez passzol. Addig keresgélünk, amíg megtalálod a kedvencedet az ajánlottak között.

A weboldal szerkezetére, a felkerülő tartalmi elemekre és a megálmodott funkciókra is kapsz tőlem javaslatot és mintákat, ami alapján már könnyen összeáll a teljes terv.

Ettől a ponttól már főleg én dolgozom, te pedig igény szerint tartalmat készítesz, tesztelsz és véleményezel egészen a weboldal végleges változatáig.

A Kontroll módszerhez képest ez a változat sokkal kevesebb közreműködést igényel tőled, mivel a kezdeti egyeztetés után már tisztában vagyok az igényeiddel és önállóan haladok a weboldal készítésével.

Kreatív

Ha ezt a módszert választod, a lehető legtöbb feladatot átveszem tőled. Ebben az esetben is egyeztetünk az igényeidről, és kérek tőled „kedvenc” weboldal mintákat, de ezek után majdnem teljesen önállóan készítem el a honlapod.

Ha ezt az együttműködést választod, fontos, hogy megbízz az ízlésemben és az online marketing tudásomban.

Természetesen gyakorlati információkra szükségem lesz tőled, de ezeket bármilyen formában átadhatod nekem (lehet ez egy email, egy szóbeli egyeztetés vagy egy prospektus stb.), én a kapott anyagokból elkészítem a weboldal szövegeit, grafikáit és a felkerülő képekről is döntök.

Mivel ilyen esetben sokszor arculatot tervezek, szövegeket írok, képeket keresek és szerkesztek, ez a kreatív munka több időt vesz igénybe. Ennek megfelelően itt a legmagasabb az induló ár.

Kezdet

Induló vállalkozás, egyszerű projektötlet esetében olykor elég egy kompakt megoldás: egy egyszerű, de formás honlap, kedvező áron és gyors indulással.

Ebben az esetben a tevékenységedhez igazodva mutatok 5 weboldal kinézetet, amiből te kiválasztod a neked legjobban tetszőt. Ehhez a sablonhoz választunk színpalettát, betűtípust és ha szükség van rá, képeket is ajánlok.

Te írod meg a weboldalra kerülő szövegeket és képeket is gyűjthetsz az oldalra. Én pedig a kapott anyagokat belevarázsolom a választott sablon kinézetbe.

Mivel itt nem készül egyedi kinézet, hanem a sablon elemeivel dolgozunk, sokkal gyorsabban elkészülhet a honlap. A kevesebb ráfordított munkaidő miatt pedig az ára is ennek a munkának a legkedvezőbb.

Ennek megfelelően viszont a fenti három módszertől eltérően nem teljesülnek az egyedi igények, a választott kinézet adja a kreatív munka határait. Ha ez nem elég neked és szeretnél személyre szabott, egyedi weboldalt, a Klasszikus módszert javaslom.

Ha te készen állsz, én itt vagyok!

Legyen a weboldal ötletből valóság!

Kérj ajánlatot

Melyik módszer érdekel?

Nyilatkozat

Weboldal felmérés

Egy kis segítség, ha van már weboldalad, de

  • régi, fapados
  • divatjamúlt
  • nem jól működik
  • nem hoz eredményt
  • nem aktuális

Érzed, hogy valamit javítani kell ezen a régi honlapon, de szeretnéd egy szakértő tanácsát kikérni, milyen változtatásokra van szükség?

Kérd az ingyenes gyorsjelentést!

Add meg az űrlapon a honlapod vizsgálatához szükséges adatokat és 2 munkanapon belül elküldöm neked e-mailben a gyorsjelentést.

A szolgáltatás ingyenes, a szolgáltatás kérése nem jár további kötelezettséggel.

Nyilatkozat