BioTalentum

Az ötlet

A BioTalentum Kft. 2020-ban elérkezettnek látta az időt arra, hogy a cégalapítás óta működő weboldalát megújítsa. A korábbi honlap legtöbb tartalmi elemét meg kívánták őrizni, és sok új információval bővíteni azt. A legnagyobb változást a külső megjelenésben tervezték: egy új, modernebb design volt a cél.

A vállalkozás az új weboldal készítésének folyamatában arra is lehetőséget látott, hogy a külvilág számára egyértelművé tegye üzeneteit és kínált szolgáltatásait, átláthatóvá váljon a szervezeti struktúra és a vállalkozásban folyó kutatómunka.

Az igény

Ebben az esetben egy már működő, jelentős tartalommal rendelkező weboldal cseréje volt a feladat. Ennek megfelelően az új weboldal fejlesztése a háttérben zajlott, és az új oldal publikálásánál különösen oda kellett figyelni a régi honlap megőrzendő elemeire, linkjeire.

A vállalkozás sokrétű tevékenysége és a számos kutatási projekt miatt viszonylag sok tematikus aloldalra volt szükség. Az új információk megosztására több kategóriában megjeleníthető blog oldalt terveztünk a hírek mellett pl. a projektek, publikációk, médiaszereplések közzétételére.

Ezeken felül a BioTalentum Consulting üzletág önálló, az üzletág arculatához igazodó oldalt kapott. A látogatók kapcsolatteremtését beágyazott térkép és több űrlap is segíti.

Így készült

Mivel a BioTalentum Kft. számára korábban már elkészítettem az iNanoBIT és a DohART-NET projektoldalakat, így a már megszokott összhangban készült az új üzleti weboldal.

A WordPress és Divi párosra készülő honlapon a vállalkozás logójához igazítottuk a színeket. A cég arculatához, a kutatási tevékenység tudományos jellegéhez és az egészségügy témához kerestem Divi kinézetet (layout) és az Agency-t választottuk. Majd a megbízóval folyamatosan egyeztetve és a weboldalra szánt képes és szöveges tartalomhoz igazodva ezt formáltam egyedi megjelenésre.

Az oldal angol nyelvű szövegeit és a saját kutatáshoz kapcsolódó egyedi képeket a megbízó adta. A weboldal különlegessége az egységes arculatot mutató, sok tudományos kép és videó, ezért fontos volt a saját fényképek és a kiválasztott stock fotók összehangolása.

Élesben

A BioTalentum weboldalának tartalma a vállalkozás aktív tudományos munkájának megfelelően folyamatosan frissül és bővül. A blogbejegyzés jellegű híreket a cég munkatársai önállóan feltöltik.

A weboldal rendszeres technikai frissítését, és az időközönként összegyűjtött, az egyedi oldalakra szánt új szöveges és képi tartalom feltöltését rám bízzák.

Ha érdekel a technika

Az alábbi bővítmények segítenek abban, hogy a BioTalentum Kft. weboldalán minden úgy működjön, ahogy a megbízó elképzelte. Ez természetesen nem az összes aktív bővítmény, csak az érdekesebbek:

All in One SEO

Better Search Replace

Cookie Notice & Compliance for GDPR / CCPA

Redirection

Ha te készen állsz, én itt vagyok!

Legyen a weboldal ötletből valóság!

Írj nekem

Nyilatkozat